fbpx

Načini plaćanja

Plaćanje robe
Kupac se obvezuje naručenu robu platiti Adria Supply web dućanu na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe.

Plaćanje cijelokupnog iznosa putem interneta:
Prihvaćamo plaćanje:
– Kreditnim karticama (Eurocard/Mastercard, Visa, American Express)

Trošak dostave (za hitne narudžbe) dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Internet prodavaonice.

Dostava robe
Svu naručenu robu dostavljamo dostavnim vozilima svakoga dana osim nedjelje. Cijena dostave ovisi o vrijednosti naručene robe. Cijena uključuje prikupljanje naručenih proizvoda, pakiranje i dostavu na odabranu lokaciju.

Dostava za iznos računa veći od 500 kn ne naplaćuje se.

Izjava o pretvorbi valuta
Sve naplate se provode u hrvatskim kunama.Konačni iznos za naplatu sa Vaše kreditne kartice preračunava se u kune prema tečaju Narodne Banke Hrvatske na dan plaćanja.U trenutku naplate sa Vaše kreditne kartice, taj se iznos preračunava u valutu zemlje u kojoj je kreditna kartica izdana, a prema tečaju Udruženja kartičarskih kuća. Uslijed konverzije valuta po različitim tečajevima, postoji mogućnost da stvarno naplaćeni iznos bude nešto drugačiji od iznosa izraženog na našoj stranici.Molimo Vas da ovo uvažite.

Besplatna dostava u Splitu, Zadru, Zagrebu i njihovoj okolici Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 600kn Logiraj se i kupi te svoj gratis poklon skupi